0
Kurv: 0,00 DKK
find produkt
 
Handelsbetingelser

Handelsbetingelser og Persondatapolitik
 

Persondatapolitik hos Skosnuden.dk

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Skosnuden.dk

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Skosnuden.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

    • Besøger vores hjemmeside
    • Gennemfører et køb af vores produkter
    • Opretter en kundekonto
    • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
    • Anmelder vores hjemmeside
    • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Skosnuden er Skosnuden.dk, Essen 13 – 34491968

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 61 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.dk.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.  

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse mail@skosnuden.dk


 

 
Generelle oplysninger
 
Skosnuden
Essen 13 (lager)
6000 Kolding
 
Aftaleindgåelse
 
Aftaler indgået på skosnuden.dk kan alene indgås af personer over 18 år. Børn og unge under 18 år kan alene indgås af disses forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.
 
Alle opgivne priser på hjemmesiden er inkl. moms og andre afgifter.
Priserne er dagsp
riser.
Når du handler med skosnuden.dk indgås aftalen på dansk.
Det er muligt at se tidligere ordrer ved login på hjemmesiden. Hvis du senere ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, er du velkommen til at sende en mail til mail@skosnuden.dk.
Rabatter af enhver form kan ikke kombineres med andre rabatformer samt anvendes på i forvejen nedsatte varer.
 
Betaling
 
Hos skosnuden.dk kan du betale med kreditkort, hvilket gør det nemt og hurtigt. Derudover har vi mulighed for at kunne afsende varerne umiddelbart efter ordreafgivelse.
 
Vi modtager betaling fra følgende betalingskort:

          Dankort & E-Dankort
          Visa/Dankort
          Visa-Electron (mod gebyr)
          Visa (mod gebyr)
          Mastercard (mod gebyr)
          Maestro (mod gebyr)
          JBC (mod gebyr)
          American Express (mod gebyr)
          

Visa Dankort                       ingen gebyr 
e-Dankort                            ingen gebyr
Mastercard                         1,25%, min kr. 0,70
VISA                                   1,25%, min kr. 0,70
VISA-Electron                     1,25%, min kr. 0,70
Maestro                               1,25%, min kr. 0,70
JCB                                     1,25%, min kr. 0,70
American Express               1,25%, min kr. 0,70


Ved betaling med betalingskort trækkes beløbet først, når varerne afsendes til dig fra skosnuden.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end du har godkendt ved købet.
Når der betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager en betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde at, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i en fysisk butik, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200,-, når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL) og det er således kun Teller/PBS, der kan læse dem. Hverken skosnuden.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
Ved køb fra lande uden momsafgifter trækkes det automatisk ved ordreafgivelsen, såfremt landet er registreret i Skosnudens register over mulige leveringslande. Send gerne en mail, hvis et land ikke er registreret, så gør vi det hurtigst muligt.

Bestillinger, der er afsendt, kan ikke annulleres, derimod er der 14 dages fortrydelsesret og pengene returneres med mindre andet er angivet.
 
Vælger du som erhvervsdrivende med CVR-nr at overføre betaling til vores bankkonto, vil du ikke være dækket af indsigelsesordnignen.

Bankoverførsel Handelsbanken 0893 1015312
Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
 
Forsendelse
 
Nedenfor får du en komplet oversigt over de udgifter, du får, når du handler med skosnuden.dk
 
Danmark: fragtfri levering med GLS til en erhvervsadresse eller pakkeshop ved køb over kr.400,-. Ellers sender vi for kun kr. 35,-. Vi sender ikke til privatadresser pga den høje fragtpris fra GLS.

Du kan vælge imellem flg. forsendelsesmetoder:

        GLS, med afhentning i pakkeshop i DK: kr. 35,- DKK
        GLS, med levering på erhvervsadresse i DK: kr. 35,- DKK
 
 
Bestilles varen til GLS pakkeshop og den kommer retur UDEN at være afhentet, fratrækkes et ekspeditionsgebyr på 49,- DKK. Trækkes fra ordrebeløbet under krediteringen.
.

Leveringstid

Leveringstid er 1-3 hverdage.
 
Ved evt. udsolgte varer og størrelser, er du velkommen til at kontakte os for at høre, om det er muligt at skaffe varen fra leverandøren. Vi kan kontaktes på mail: mail@skosnuden.dk
 
Fortrydelsesret
 
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. 
 
Du skal inden 14 dage sende din vare eller dele af dine varer retur, du afholder selv returfragten. Du har mulighed for at købe en returlabel til GLS, som bliver sendt til din mailadresse, hvorefter du selv printer den ud. Den kan købes HER.

Vælger du andre forsendelsesmuligheder, skal den sendes til:
 
Skosnuden
Essen 13
6000 Kolding
 
Vi afhenter ikke pakker på posthuse eller hos Danske fragtmænd. Pakken skal leveres på adressen.
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, da dette kommer til at koste en returfragt, som vi fratrækker inden vi tilbagebetaler beløbet.
 
Returnering
 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse senest 14 dage efter du har modtaget dine varer. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Du får herefter beløbet retur, som svarer til du har givet for dine sko. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du kan købe en GLS returlabel HER til kr. 45,-.
 
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, her er den hvide returpose ikke beregnet som orginal emballage. Den må gerne genbruges, skoene SKAL ligge løst i posen. Skoene må IKKE proppes ned i en æske eller tape posen stramt til. Skoene har bedst af at ligge løst, ellers bliver de deforme.

Desuden anbefaler at prøve varen på en ren fod/rene strømper og gå rundt på et tæppe eller andet skånsomt og rent underlag, hvis du vil være sikker på at modtaget alle dine penge retur. Vi ønsker at sælge rene nye sko til dig, og vi ønsker derfor også at modtage rene ubrugte sko retur. Skosnuden.dk anbefaler også, at returvaren er opbevaret tørt og ikke i stærkt lugtende omgivelser. Tobaksrøg, mados, kraftig parfume og andre stærkt lugtende varer bedes holdt adskilt fra returvarer.
 
Vi anbefaler, at varen returneres via GLS, du kan købe en returlabel gennem Skosnuden.dk HER til kr. 45,- eller Post Danmark (her har vi ingen aftale). Varen sendes MED omdeling, da vi ellers ikke kan garantere at vi vil modtage varen.
 
 
Varens stand, når du sender den retur
 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Den værdi sætter Skosnuden.dk.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
 
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Skosnuden.dk, Essen 13, 6000 Kolding.         
Vedlæg medfølgende returseddel i udfyldt stand, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos skosnuden.dk og vi kan finde dig i vores system ved hjælp af dit 5-cifret ordrenummer.
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse (mod forudgående aftale.) 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 
Reklamationsret
 
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Du skal altid kontakte os på mail@skosnuden.dk med din reklamation, her skal du beskrive problemet og sende billeder for at dokumentere problemet.
 
Varen sendes til:
Skosnuden.dk, Essen 13, 6000 Kolding.
 
Når vi har svaret din mail og vi bliver enige om du skal returnere varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt på seddel og vedlægge.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 
Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Skosnuden og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på skosnuden.dk er Dorthe Lund Aaskoven.
 
Som registreret hos Skosnuden har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@skosnuden.dk
 
Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.
På skosnuden.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. På skosnuden.dk anvendes der Google Analytics.
Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 5/6.X slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies
Logstatistik:
Logstatistik bruges på skosnuden.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
 
På skosnuden.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.
Personoplysninger transmitteres ikke krypteret.
 
Klageadgang
 
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@skosnuden.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk
 
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr
 
Handelsbetingelserne er senest opdateret 05-12-2016

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 
Til:
 
Essen 13
6000 Kolding
E-mail: mail@skosnuden.dk
 
 
 
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
 
______________________________________________________________________________________
 
 
 
Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________
 
 
 
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
 
 
 
Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________
 
 
 
Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
 

Persondatapolitik hos Skosnuden.dk

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Skosnuden.dk

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Skosnuden.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

    • Besøger vores hjemmeside
    • Gennemfører et køb af vores produkter
    • Opretter en kundekonto
    • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
    • Anmelder vores hjemmeside
    • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Skosnuden er Skosnuden.dk, Essen 13 – 34491968

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 61 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.dk.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.  

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse mail@skosnuden.dk

webshop by Bewise